06- 51 18 55 57 info@yogalofvers.com
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereld Yoga dag SunSet Flow

21 juni 2021 @ 20:00 - 21:00

€10

WERELD YOGA DAG
Wereld Yogadag is in het leven geroepen om nog meer mensen met yoga in aanraking te laten komen voor een betere wereld met meer aandacht voor mens, dier en natuur. Op deze langste dag van het jaar staan we hier graag bij stil met jullie.

ORGANISATIE
Nanda Lofvers – yogadocente Yogalofvers en Wanda Hartog – eigenaresse yogawinkel YogaSway organiseren dit unieke buiten yoga evenement voor het 5e jaar op rij. Nanda is een bekende docente in het Gooi en geeft lessen in Blaricum en Bussum, van restorative tot vinyasa en o.a. in de yogawinkel YogaSway en tijdens de Happy Spirit Days. Nanda geeft een sunset easy flow, perfect voor de maandagavond. De les is geschikt voor beginners en gevorderden.

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid bij de Lloods op slechts 10 minuten loopafstand van de locatie

LOCATIE
Op een prachtige buitenlocatie, het terrein van Happy Spirits in het hartje van Blaricum in een werkelijk sprookjes achtige tuin zijn wij dit jaar voor de 2e keer te gast.

MEENEMEN
Een yogamat en een open mind.

KOSTEN
Kosten € 10 per persoon (graag contant en gepast meenemen).

GOEDE DOEL
100% van deze bijdrage gaat naar een liefdadigheidsinstelling Because We Carry

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. We houden van daadkrachtige naastenliefde en ons motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen

AANMELDEN
Per e-mail naar info@yogasway.nl of stuur een Facebook (PB) bericht naar Yogasway. Natuurlijk kun je je ook direct aanmelden bij Nanda of Wanda.

Gegevens

Datum:
21 juni 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€10

Organisatoren

YogaLofvers
YogaSway

Locatie

Happy Spirit Days
Binnenweg 7
Blaricum,Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie