06- 51 18 55 57 info@yogalofvers.com

Reviews

 

Reviews

Deze yoga- en meditatielerares toont dat je met bewegen zoals het goed voelt, een gezond lichaam en dito geest kunt bereiken. Vooral als je zo’n knokkersmentaliteit als Nanda bezit. 

Welness Magazine

Zeker als je denkt dat het helemaal niets voor je is, eerst proberen…..! 🙂

Marieke

Loenen

Yoga zonder Nanda is als een boom zonder blaadjes

Giny

Loenen

Een yogaflow om elke week weer naar uit te kijken. Simply the best!

Ineke

Loenen

Mijn heilige uurtje in de week is het yoga uurtje bij Nanda. Daar maak ik altijd tijd voor. Nanda is vanbinnen en vanbuiten yoga. Iedere les is een heerlijke flow die altijd weer vernieuwend is. Je leert kennis maken met spieren waar ik het bestaan niet van wist, tegelijkertijd is er innerlijke rust. Nanda is een zeer ervaren yogi, leeft ernaar en straalt het ook uit! Ik kijk nu alweer uit naar de volgende les! Het maakt mij heel blij! Namasté!

Paulien Bos

De yogalessen van Nanda zijn altijd precies wat ik nodig heb: een mooie mix tussen rust en ruimte. Het is de enige yogales waar ik naar terug blijf komen, die nooit verveelt en waar ik iedere week naar uitkijk. 

Fleur

Blaricum

Al jaren ben ik een trouwe fan van de yogalessen van Nanda. De lessen zijn professioneel, afwisselend, en een weldaad voor lijf en geest. Nanda geeft variaties en verfijningen voor de verschillende niveaus en heeft een fijne stem die je door ’the practice’ leidt. Een betrokken docente met oog voor alle deelnemers en een eindeloze (positieve) energie. Namastė!

Yvonne

Vijf sterren!

Maycke

Loenen

Met Nanda en haar fijne stem kom je in een heerlijke flow terecht waardoor je alle oefeningen zonder nadenken goed kan uitvoeren. 

Jeanine

Nieuwersluis

De gevarieerde (levens-)lessen van Nanda zijn moeilijk onder woorden te brengen. Die moet je ervaren. t!

Sandra van Maanen

Bussum

Adem… Bij Nanda leer je meer ruimte te creëren in je lijf door het volgen van je adem. Het gaat er niet om hoe ver je komt, het accent ligt op kracht door beweging, het volgen van je adem, bewegen in een flow. Opeens gaat het vanzelf en ervaar je ruimte in jezelf, een heerlijk gevoel. yoga bij Nanda is een feest!

Calinda

Sinds ik nu een paar maanden deelneem aan de yogaflow van Nanda zijn langzamerhand al mijn sportblessures verdwenen en ben ik weer zo lenig en soepel als een kind van drie. 

Hoewel ik andere vormen van yoga ook prettig vind, en deze al enkele jaren beoefen is mijn favoriet toch de flow van Nanda, uit de Strala Yoga School van Tara Stiles. 

Tara volg ik al enige jaren op Youtube en was blij verrast dat ik Nanda en haar flow leerde kennen via mijn fitnessclub. Er gaat namelijk niets boven een echte yoga-juf die op professionele en gepassioneerde wijze onze trouwe groep traint. 

De lessen kenmerken zich door een aaneenschakeling van houdingen die op natuurlijke wijze in elkaar overvloeien. Dat maakt dat het ook natuurlijk en prettig aanvoelt en dat je het bijna intuïtief kunt oppakken en volgen. Souplesse, lenigheid, kracht en balans wisselen elkaar af en worden gecombineerd. Na de les van een uur heb je het gevoel van een echte work-out, en dat is het ook ;). 

Frank

Laren