06- 51 18 55 57 info@yogalofvers.com

Prive yoga

Bewegen en ontspannen waar en wanneer het jou uitkomt

Oorspronkelijk werd yoga één op één gegeven, van leraar op student. Deze mogelijkheid heeft Yoga Lofvers ook. Privé yoga is een goede manier om met yoga te beginnen of jezelf verder te ontwikkelen in je eigen practice.

In een privé les kunnen we samen een op maat afgestemde serie ontwikkelen aansluitend bij jouw persoonlijke wensen, behoeftes en doelen. Zo kunnen we werken aan het ontwikkelen van mindfulness vaardigheden, meditatie, de pranayama (adembeheersing) of juist de alignment van een asana. Een privé yoga draagt zo bij aan meer balans in je leven, rust in je hoofd en een gezond, krachtig, energiek en flexibel lichaam.

In een Privé Yoga class heeft één student les van één leraar. Als er meer mensen in de les willen aansluiten is dit, in overleg, mogelijk. Hiervoor betaal je een toeslag van € 15.

Het is ook mogelijk om privé yoga thuis te krijgen. Zo wordt een ruimte die overdag een andere functie heeft, werkplek, huiskamer plots gevuld met een andere energie. Zo hoef je niet ergens heen om yoga te beoefenen en kan het overal, anytime, anyplace, anywhere. 

 

Overzicht van de kosten voor een prive les van 60 minuten:

Privé Yoga in studio – enkele les € 85

Privé Yoga Card in studio – 5 lessen € 400

Privé Yoga Thuis – enkele les € 75

Privé Card thuis – 5 lessen € 350

Privé Yoga waar en wanneer jij wil.

 

wil je meer weten?