06- 51 18 55 57 info@yogalofvers.com
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin in Concert

14 november 2022 @ 20:00 - 21:30

€25,

Luister naar de klanken van de mystieke harp en ga op een magische yin-yoga reis

Maandag 14 november combineren Laura Lotti & Nanda Lofvers hun talenten

Locatie: Hearthouse, Bussum, Huizerweg 54

Tijd: inloop vanaf 19.30

Start Yoga in Concert: 20.00 – 21.30

Prijs: €25,- per persoon (contant te betalen op de avond zelf)

Matten en props zijn aanwezig

Reserveren via: info@yogalofvers.com

Live harp en Yin Yoga zijn een unieke combinatie Wie het een keer heeft mogen beleven, weet dat de magische klanken het effect van de houdingen versterken waardoor het nog intenser voelt. Deze yin practice met harp muziek is een muzikale yoga-ervaring, het is dé ultieme balans tussen lichaam en geest – of je nu geoefend yogi bent, of voor het eerst op de mat staat. Harpiste Laura Lotti roept met haar sprookjesachtige muziek innerlijke rust, warmte en mooie gevoelens op. Terwijl de ervaren Yogi Nanda Lofvers je met haar unieke hypnotiserende stem vanuit self-care en zachtheid van de ene naar de andere houding begeleid.

Laura Lotti is een harpiste, muziekdocent en componist. Haar repertoire is een beleving van rustige muziek tot experimentele harp klanken. De veelzijdige kant van de harp is voor Laura Lotti het uitgangspunt voor haar composities. Ze publiceerde het album Harpando (2017) en Harp Eclectic (2021) met enkel eigen werk. Ook brengt Laura Lotti dikwijls singles uit (beschikbaar op alle muziek platforms).

www.lauralotti.nl

Nanda Lofvers bewandelt al jaren haar eigen weg als het om yoga gaat. Ze heeft als Mrs World Netherlands de enige voor Holland ooit gewonnen Award verkregen als Mrs Fitness in Amerika. Ze is oprichtster van YogaLofvers en leidt yogalessen bij grote studio’s en bedrijven zoals Nike. Daarnaast staat ze op festivals, geeft workshops en retreats.Yoga Magazine noemde haar ‘een yoga-engel’ die je aanmoedigt lief te zijn voor je lijf, waardoor je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Nanda haar energie is oprecht, warm en puur. Haar stem is zo eigen dat ze je binnen 3 woorden in een staat van zen brengt, een trance waarbij je alleen nog je zijn en adem ervaart.

www.yogalofvers.com

Gegevens

Datum:
14 november 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€25,
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.yogalofvers.com

Organisator

YogaLofvers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

HeartHouse
Huizerweg 54
Bussum,Noord Holland1402ADNederland
+ Google Maps
Telefoon
035 737 0730
Bekijk de site van Locatie

1 Reactie

  1. henriette Bakker

    Hi Nanda, ik wil me graag aanmelden voor 14/11 voor je Yin yoga in combinatie met Harp muziek. Lijkt me heel bezonder